Rajah

Viceversa Virgo Vestalis (Rajah)

  Resultater               Stamtavle         Kuld 1       Kuld 2
 
  Rajah er født den 28 maj 2005,  DØD den 10 september 2012, du vil altid blive       husket.
  Højde: 47 cm           Vægt: 19 kg
 
  Sundheds data:    HD:  A      AA:  0    

                                Øjenlysning: Distichiasis    

                                                      et hår v. øje                            

                                DNA PRA: A               DNA CEA:  A/B

 
Rajah er en meget rolig Toller, hun er hele familiens kæledægge.

Rajah kom til os, sådan lidt ad bagdøren, fordi vi skulle ikke have flere hunde, i hvert fald ikke på det tidspunkt. Men så blev jeg spurgt om jeg ville have denne lille klump og hvem kan sige nej ikke jeg.

  Rajah nyder sit nye hjem.
 
 

Rajah var 13 uger og lige kommet fra Polen. Hun var en tyk lille hund, meget forsigtig og lidt bange. Det hjælp da hun kom hjem til os og de andre hunde. Især Sida som var knap 6 mdr., blev hun meget glad for, de legede dagen lang. I starten hvor alting kunne virke "farligt" støttede Rajah sig til Sida, som ikke er bange for noget.

      Emilie og Rajah, et velfortjent hvil!

Med tiden er Rajah  blevet mere tryg, og hun kan  selv klare forskellige situationer, men hun ser stadig fremmede an, men det er bare charmen ved hende. Hun er hele familiens kælehund, og lige meget hvor vi går med hende bliver hun beundret og fundet meget kær. Hun er en nem hund, rolig og meget blid, træner ikke så ivrigt som Sida og Gandi, men er blevet dygtig.                                                                                                         

Vores lille datter Emilie, træner med hende og de er bare et smukt par.

 

 

Jeg syntes det er vigtigt at have børnene med i aktiviteterne med hundene, når man som jeg bruger meget fritid på mine hunde. Samtidig lærer hunden og barnet at omgås hinanden på en god måde.

Det er til stor glæde både for hundene og for hele familien.

Nu er Rajah en dejlig afbalanceret hund, er stadig reserveret overfor fremmede, men det er der mange Tollere der er. Hun træner med glæde nu, især når belønningen er en bold.

Hun fik en svær start på livet, men det er hun kommet over, så det bare dejligt, nu kan vi bare se fremad og jeg ved at hun vil komme til at begå sig godt.