Aya og Mckai

Født 20 september

2017

 

Indavlsgrad

4 genrationer 0%

Mariendals Red Nose Canadian Aya  (Aya)

Suncatcher´s Hop into my Heart (Mckai)

 
 
22 november. Hvalpene er nu rejst hjemmefra, held og lykke til dem alle, vi glæder os til at se jer igen til Januar/Februar :)

Billeder fra hjemrejse dagen...   to af dem er her endnu, Fiete, da han skal til Tyskland og Cuba fordi hun bliver hos mig.

Navne:  Max, Kenai, Kenja, Tipo, Savannah, Inu, Chinook, Cuba og Fiete.

 
18 oktober. Nu er hvalpene 4 uger og det rigtig godt med dem alle. De er begyndt at komme ud og opleve den store verden. Har i dag taget portræt billeder :)
 
2 oktober. Mor og hvalpe har det godt, hvalpene vokser så det knager og nu er de også ved at få øjen. Vi glæder os til i næste uge, hvor der kommer besøg til de små :)
 
20 september. Aya fødte 9 smukke hvalpe, 5 hanner og 4 tæver :)  Aya og hvalpe har det godt.   OBS alle hvalpe er reserveret.
 
17 august. Aya er drægtig, vi glæder os vildt meget til at se de små, som kommer til verden omkring den 19 - 20 september :)  OBS alle hvalpe er reserveret.
 
3 august.  Aya blev parret med Mckai for 2 uger siden, så nu venter vi spændt på resultatet. Aya vil blive scannet den 17 august for at se om der er hvalpe på vej :)

Et par billeder fra vores besøg i Holland.

 
 

Højde/vægt:  47 cm og 16,5  kg

HD/AD: A/0

PRA: A

CEA: A  (clear)

DE:  clear

Jadd:  clear

øjenlysning:   anm. PHTVL/PHPV grad 1  ellers ok.

 

Højde/vægt:  49 cm og 22,5 kg

HD/AD:  A/0

PRA:  B  (carrier)

CEA: A (clear)

DM: clear

DEN: normal clear

Jadd:  clear

øjenlysning:  unden anmærkning

 

Se under Aya´s egen side for mere info

www.de2tollers.nl   Tjek hjemmesiden for mere info.

 

 Aya er en skøn hund, med en fantastisk mentalitet og psyke. Hun møder alle roligt og afbalanceret, om det er mennesker (både børn og voskne) eller andre hunde. Hun kan være lidt reserveret, som Tolleren skal være, men det varer aldrig ret længe. Hun er meget kælen og ligger gerne i sengen som trofast puttehund.

Aya elsker at arbejde, vi træner mest jagt men ind i mellem også lidt lydighed og nose work. Aya er vildtspontan og tager meget forskelligt vildt. Kanin, krage, fasan, duer, ænder og gæs. Hun arbejder lydløst, men kan godt give et lille piv når hun ser andre arbejde. Vi træner jagt både i DRK og i Tollerklub reci.  Aya arbejder hurtigt og med stor glæde, men er rolig når vi ikke laver noget eller bare venter. Hun har en særdeles god tænd og sluk knap.

Jeg har søgt længe efter en hanhund, som kunne matche Aya, jeg ønsker at fremhæve deres evne til at være jagthund, være sociale med et godt sind.

De kommende hvalpe vil blive solgt til familier, som virkelig ønsker at arbejde med deres hund.

 Mckai er en meget selvsikker og entusiastisk hund, han er meget vedholdende i alt hvad han laver og han giver ikke op.

Han er en nem og afbalanceret hund, han kan med alle hunde og mennesker. Han er glad, let at arbejde med og lærer hurtigt, kan også arbejde selvstændigt.

Han elsker at arbejde og det er med alt hvad hans ejer byder ham. Han træner agility, lydighed, nose work, jagttræning og praktisk jagt. Han tager meget forskelligt vildt og er vildt spontan.

Han er udstillet en del og kan li´ at gå i ringen, og han gør det godt.

Hjemme bor han sammen med 2 andre hanner og det fungerer fint, der har aldrig været slagsmål eller andet imellem dem.

   
   

Billeder af Aya

Billeder af Mckai