Velkommen her hos os, det lille men seriøse opdræt af den røde Toller.

Racen, som stammer fra Nova Scotia i Canada, bliver brugt ved andejagt. Deraf navnet Nova Scotia Duck Tolling Retriever (i daglig tale Tolleren).

Tolleren er en meget klog hund, som fortjener at blive brugt, ønsker man ikke at gå på jagt er der mange andre ting man kan lave med den, f.eks. lydighed, spor eller agility.

Har man forstået at opfylde den lille "rødes" behov for udfoldelse, vil man til gengæld få den skønneste familiehund man overhovedet kunne tænke sig.

Når dette så er sagt, vil jeg komme med en ADVARSEL. Som før nævnt er Tolleren en meget klog hund og snu, har den først sneget sig ind i dit hjerte kommer den aldrig ud    igen, "en gang Toller altid Toller" og gerne flere af dem.

Jeg taler af erfaring, mit hjerte er fyldt med 7 dejlige Tollere, (de 4 desværre kun i mindet.) Så husk at tænke jer godt om før i anskaffer jer en.

Men skulle I nu alligevel overveje at få jer en Toller, (måske bare en enkelt) så ring eller skriv bare, vi kan altid få os en lille snak og I kan altid komme og se mine Tollere og  finde ud af om det virkelig er noget I ønsker