Kia og Ayo

Hvalpe født 24 marts

 

Hvalpe galleri

 

 

Berta

Laika

Diva

Pelle

Luna

Basil

Sako Fenja  
 
 
20 december. Så er der kommet sider til hvalpene....  bedre sent end aldrig ;)  ;)
 
2 Maj. I weekenden havde vi besøg af farmand Ayo og ejer Manfred. Det var super hyggeligt og dejligt at se Ayo sammen med sine børn, han er vældig god til at omgås dem. Billeder under galleri.

 

 
15 april. Tjuhej hvor tiden går, nu er hvalpene 3 uger og alle trives og er blevet store. Kia har passet dem til UG så det er først nu vi skal til at lave lidt :)  I går startede vi med besøg, så den næste til vil der være masser af ekstra liv på Mariendal.

 

 

 

24. Marts. Kia fødte 8 dejlige hvalpe, 5 tæver og 3 hanner. Mor og børn har det godt :)
 
 
10 Marts. OBS OBS  alle hvalpe er reserveret :)
 
1. Marts, Kia vokser og bliver dejlig rund, hun har det godt og vi glæder os til at vi snart kan mærke liv. (omkring uge 7)
 
16 februar. I dag har vi fået Kia scannet og hun er drægtig. Vi så mange fine bobler og små hjerter der banker :)  kuldet bliver stort, men nøjagtig antal ved vi ikke.
 

Kia

Ayo

Kia er en utrolig glad og tryg hund, hun er nem at have med alle steder. Hun kan med andre hunde, er glad for mennesker. Hun har et godt  temperament og psyke.

Kia er en fantastisk hund at arbejde med, hun har et drive og en glæde som smitter, jeg kan slet ikke lade være med at træne hende, jeg kan blive hel "høj" af det.

Jeg træner meget lydighed, da det er mit speciale, men jeg må sige, at med Kia er jeg kommet til at elske at træne jagt. Vi er gået langsomt frem, da jeg hele tiden har været bevidst om at jeg ikke ønskede lyd i Kia. Hun er ikke total lydløs, der kan godt komme små lyde en gang i mellem, det arbejder vi med, fordi hun ved godt, at de små glædes piben ikke må være der. Jeg har taget jagttegn og vi har prøvet praktisk jagt.

Efterhånden må jeg erkende at vi kun træner jagt :)

Kia/Ayo  hvalpe bliver kun solgt til familier som virkelig ønsker at arbejde med deres hund, da jeg ved at Kia laver meget aktive hvalpe med stort drive. 

Ayo er en dejlig han, som elsker at træne, med stor fart og glæde. Han er nem at arbejde med, han kan med andre hunde, tæver som hanner, er en stærk dreng med en super god psyke og et herligt temperament.

Han arbejder med alt hvad hans ejer byder ham, jagttræning, jagt, blodspor, lydighed og udstilling, alt med en positiv tilgang. Han har mange resultater, som beviser hvor dygtig han er.

Ayo er blevet trænet med vildt siden han var et år gammel (ænder, kaniner, krager, ræve og duer) han er vildtspontan og skudsikker.

Når han ikke arbejder, er han en rolig afbalanceret han, som hviler i sig selv.

Dette er så andet kuld med Ayo, og det er gennemtænkt, selvom det blev en hurtig beslutning...   jeg er så glad for det første kuld og glæder mig meget til dette.

Ayo har 5 kuld hvalpe i forskellige lande. Se mere på http://www.toller-rudel.com 

 

RESULTATER

udstilling: exelent med CK

Lydighed:  DKLPCH, samt 2. præmiering i Eliteklasse

Betstået Tollerbrugsprøven

 53 point i WT (Sverige)

DRK C prøve  2. præmiering

1. præmiering Begynder Tollerjagtprøve

 

 

RESTULTATER

Udstilling: Deutscher Champion VDH-Ch

DRC Clubsieger mit arbeitsprüfung  CS(m.Arb.)´13

 

 BHP A, JP/R, BLP, JEPs,

JEPs, Prfg.mleb Ente (JEP)

 

 

 

   
   

Mariendals Red Nose Turbo Kiara (Kia)

Højde:  48 cm

Vægt:  16, 8 kg.

HD:  B og AD 0

PRA:  DNA testet B

CEA:  Fri A

DE: testet fri

øjenlyst: uden anmærkning

 

Honter´s Moonlight Canadian Ayo (Ayo)

Højde: 50 cm

Vægt: 20,5 kg

HD:  A/ B1 og AD 0

PRA:  DNA testet A

CEA:  A

DE: testet fri

øjenlyst: uden anmærkning

 

 
 

Billeder af Kia

Billeder af Ayo