Kia og Ayo

Hvalpe

Marco

Kovu

Aya

Ava

Jaden

Ato

Azi

Buster

Aki

 

Hvalpegalleri

Hvalpetraef feb 15

 
 
Nu har hvalpene fået deres egne sider, følg med i deres udvikling og se billeder :) 

 

21 oktober. Det har været en meget travl tid, alle de socialiserings ting vi skulle nå inden hvalpene skulle rejse hjemmefra, samt alle de besøg der har været og afhentning af hvalpene. Nu bliver der lidt ro hos os igen, samt mere tid til de andre hunde, og det glæder de sig til. Men vi beholder lille Aya, så det bliver spændende at se hvad hun udvikler sig til.

Lidt nye billeder i galleri.

Jeg glæder mig meget til at følge alle hvalpene og til vores 1. hvalpetræf til februar.  Der bliver lavet side til hver enkelt hvalp.... men ha lidt tålmodighed, det kan godt tage lidt tid :)

 
12 oktober. Nu er hvalpene blevet testet og vi har fordelt dem til deres nye ejere, der venter med længsel på at hente deres nye familiemedlem hjem.  Men de venter fortsætter socialiseringen af hvalpene. De skal i denne uge, høre rigtig skud (sammen med mor) køre tur igen, rundt på vores grund med resten af flokken. En tur mere til vandet, lege med vildt, møde børn og hvad vi eller finder på.  Lidt nye billeder i galleri.
 
10. oktober. Nøj hvor har vi haft travlt. Hvalpene har oplevet en masse. De har været meget ude, som de holder meget af, vi har været ved vandet, en tur i byen, en tur i skoven, mødt heste og fremmede hunde. Alt sammen har de taget så fint, det har været rigtig spændende. I morgen venter hvalpetesten, det bliver fantastisk at se den, og derefter fordele hvalpene.
 
26 september. Nu er der kommet godt gang i socialiseringen af hvalpene. Vi har haft besøg af sort legetante (blandingshund) samt barnebarnet Joey å¨2 år, samt snuset til ænder. Hvalpene tager det hele fint, der er lidt forskel på hvor hurtigt de er med på det hele, men alle er med. Nye billeder.
 
22 september. Der er gang i de små, det går bare stærkt. De spiser, leger og udforsker verden. Vi har været udenfor flere gange, super med det gode vejr vi har haft. Besøgene vælter ind :)  det er hyggeligt, men også hårdt, både for hvalpene og os. Med i besøgende var lige en fotograf....  tak Camilla for de fine billeder.  I får lige et par af pletskudene.
 
14 september. Hvalpene trives i stor stil, de bliver store og frække. Nu har vi åbnet for besøg af hvalpekøbere, det bliver hyggeligt at vise alle de små frem. NYE billeder.
 
5 september.  Det går godt med alle hvalpene, de bliver store og har alle fået øjne. De er så småt begyndt at gå rundt og forsøger at lege lidt med hinanden. Se portrætbilleder i galleri.
 
24 august. Så kommer den store nyhed....  den 21 august har Kia født  9 dejlige hvalpe, 6 hanner og 3 tæver, de har det alle godt og vi glæder os til at lære dem at kende.
 
 
8 August. Kia er blevet dejlig tyk, og er også lidt besværet, men er glad og meget kælen. Hun har taget 4,4 kg på så lidt må der da være derinde :)  ventetiden er bare laaaang, men de sidste dage går forhåbentligt hurtigt og godt.
 
 
 
30 Juli. Kia er drægtig og er allerede ret rund, hun har taget 2,4 kg på. Det bliver spændende.
 

Kia

Kia er en utrolig glad og tryg hund, hun er nem at have med alle steder. Hun kan med andre hunde, er glad for mennesker. Hun har et godt  temperament og psyke.

Kia er en fantastisk hund at arbejde med, hun har et drive og en glæde som smitter, jeg kan slet ikke lade være med at træne hende, jeg kan blive hel "høj" af det.

Jeg træner meget lydighed, da det er mit speciale, men jeg må sige, at med Kia er jeg kommet til at elske at træne jagt. Vi er gået langsomt frem, da jeg hele tiden har været bevidst om at jeg ikke ønskede lyd i Kia. Hun er ikke total lydløs, der kan godt komme små lyde en gang i mellem, det arbejder vi med, fordi hun ved godt, at de små glædes piben ikke må være der. Jeg har taget jagttegn og vi har prøvet praktisk jagt.

Kia/Ayo  hvalpe bliver kun solgt til familier som virkelig ønsker at arbejde med deres hund, da jeg ved at Kia laver meget aktive hvalpe med stort drive.

 

Ayo

Ayo er en dejlig han, som elsker at træne, med stor fart og glæde. Han er nem at arbejde med, han kan med andre hunde, tæver som hanner, er en stærk dreng med en super god psyke og et herligt temperament.

Han arbejder med alt hvad hans ejer byder ham, jagttræning, jagt, blodspor, lydighed og udstilling, alt med en positiv tilgang. Han har mange resultater, som beviser hvor dygtig han er.

Ayo er blevet trænet med vildt siden han var et år gammel (ænder, kaniner, krager, ræve og duer) han er vildtspontan og skudsikker.

Når han ikke arbejder, er han en rolig afbalanceret han, som hviler i sig selv.

Ayo har tre kuld hvalpe. Se mere på http://www.toller-rudel.com

 

RESULTATER

udstilling: exelent med CK

Lydighed:  DKLPCH, samt 2. præmiering i Eliteklasse

Betstået Tollerbrugsprøven

 53 point i WT (Sverige)

DRK C prøve  2. præmiering

1. præmiering Begynder Tollerjagtprøve

 

 

RESTULTATER

Udstilling: Deutscher Champion VDH-Ch

DRC Clubsieger mit arbeitsprüfung  CS(m.Arb.)´13

 

 BHP A, JP/R, BLP, JEPs,

JEPs, Prfg.mleb Ente (JEP)

 

 

 

Mariendals Red Nose Turbo Kiara (Kia)

Højde:  47,5 cm

Vægt:  16, 8 kg.

HD:  B og AD 0

PRA:  DNA testet B

CEA:  Fri A

øjenlyst: OK

 

Honter´s Moonlight Canadian Ayo (Ayo)

Højde: 50 cm

Vægt: 20,5 kg

HD.  B1 og AD 0

PRA:  DNA testet A

CEA:  A

øjenlyst: OK

 

   
 

Billeder af Kia

 
   
     
   

 

   
   
     
   
     
   
     
   
     
     
     
     
     

 

Billeder af Ayo