Kia og Snoddas

hvalpene født den 19 oktober 2012

Hvalpegalleri Kia`s kuld 1

 
 
 
Kida Lily Nita Lucca Anja
Kaju Kenai Sitka Findus Koda
Hvalpedag 23 feb, 2013 Hvalpedag 29 Juni 2013 Traef 15/16 marts 2014 Traef dec 14 Snoki traef 2015
 
 
13 januar.

Det er gået over al forventning med alle hvalpene i deres nye hjem. Jeg er så glad og stolt.. Tak til jer alle sammen, og især en stor tak fordi I er så flinke til at fortælle hvordan det går med jeres nye familiemedlem.

Der er nu oprettet en side til hver hvalp. Så i fremtiden ønsker jeg lidt billeder på mail, så jeg kan lægge nye billeder på deres sider. Jeg vil også gerne høre nyt, små sjove historier og andet i syntes, så der også kan komme lidt tekst ved billederne.

 

29 december.

God Jul og Godt Nytår til alle.  Desværre er der gået lang tid, men hvalpene og min sygdom har taget min tid. Men nu er jeg tilbage og vil håbe på at jeg får overskud til at lave en masse opdatering.

Hvalpene skal have deres egne sider, så alle kan følge lidt med i, hvad der sker hos de enkelte hvalpe og deres ejere.

9 af hvalpene er kommet til deres nye ejere og det går godt med dem alle. Sidste hvalpe, Kenai bliver hos mig.

har lagt lidt billeder ud i galleriet.

 
29 november.

Herlig dag i dag, får besøg af en veninde, som skal hjælpe med at socialisere hvalpene. Der kommer sikkert lidt billeder efter weekenden.

Lige et par fra i går i galleri.

 
27 november.

Det går så stærkt med de kære små. De oplever en masse og får en hel del besøg, og det er jo rigtig dejligt.

I går legede/trænede vi med ande vinger, i dag har de været ude og lege, ingen billeder....  så har de været enkeltvis ude og lege/blive opdraget af mor Kia.

Der er lidt nye blandede billeder i galleriet.

 

24 november.

Der er vild gang i den  her: Hvalpene har travlt med en masse oplevelser, og så er der en masse besøg fra dejlige hvalpekøbere.

Der er to hanhvalpe som ikke er reserveret endnu.

Portrætbilleder i galleriet... :)

 
 
23 november.

Der er godt nok gang i de små krabater....  de vil gerne opleve noget, ikke bare nusse og kæle. Tænk nu er de allerede 5 uger, puha de næste uger bliver hårde, men sjove.

Lidt billeder i galleriet.

 
17 november.

Nu er der rigtig kommet gang i socialiseringen...   Hvalpene har være ude i køkken/kontor en ad gangen og opleve den store verden der, de har hilst på stor sort hund,  leget med vildt og ikke mindst har de prøvet at mærke den kolde luft uden for. De har taget det hele ganske godt, der er et par stykker som ikke er så modige som de andre, men det skal nok komme.

flere billeder i galleri.
 
13 november.

Fantastisk tid nu, hvalpene er bare så søde og sjove. De har ikke nok i deres lille kasse mere, så i går fik jeg lavet hvalperum til dem, og i dag fjerner vi kassen. De prøvede lige i går at være ude i den "store verden"  det tog noget på kræfterne.

Der er portræt billeder i galleriet.

 
 
10 november.

Hvor bliver dog tiden af, nu er hvalpene jo allerede over 3 uger.

De trives rigtig godt, spiser opblødt hvalpemad 3 gange om dagen, samt Kia stadig passer dem til ug. De leger og larmer en del nu, og i dag har de prøvet at være uden for kassen for første gang, spændende at se hvordan de udforsker den nye store verden.

 
 
5 november.

Hold op hvor går det stærkt. Alle de kære små med deres store øjne, de traver rundt i kassen, forsøger at lege med hinanden og tumler omkring. Det er bare så fantastisk at sidde og se på.

Nu glæder vi os til at skal vise de små frem. På fredag bliver der åbnet for hvalpe kik.

Igen lidt billeder :)

 
2 november.

Hurra, så er hvalpene to uger gamle <3

Det har været et par dejlige, men også hårde uger, med frygt for at alle får det de skal, og om der opstår andre komplikationer.  Nu ser det ud til at vi stadig har 10 friske sunde hvalpe :)

lidt billeder i galleriet.

 
30 oktober.

Det går godt med alle hvalpene, de vokser stille og roligt, og nu ser vi at deres små øjne titter frem. De er også begyndt at øve sig i at gå, det ser sjovt ud når de stavre rundt i kassen, som nogle vælte peter.

Lidt billeder i galleriet.

Her ugens portrætbillede :)  De er i fødsels rækkefølge, hvis båndet ikke lige er tydeligt.

   
 
27 oktober.

Nu er hvalpene blevet 8 dage gamle, og de trives alle godt. Det er hårdt for Kia at fodre så mange, men vi har prøvet at give erstatning, men nej, det gider de små ikke at æde :)  Heldigvis ser det ud til at Kia har mælk nok til alle, det er bare dejligt.

Jeg har nu lavet et hvalpegalleri, så der efterhånden vil komme flere og flere billeder af de små. De bliver jo sjovere nu, hvor de begynder at bevæge sig rundt og har fået øjne. Den første hvalp har allerede fået små sprækker.

Alle hvalpene har farvet bånd på så vi kan kende dem fra hinanden (jeg kan godt kende dem nu) og de alle fået navne da de blev født. I skemaet her, kan I se, hvad de hedder, hvilken farve og hvad de vejede da de blev født.

Hvalp Navn Køn Fødselstidspunkt Fødselsvægt
1 Tanana T 21:00 306 g
2 Kenai H 21:09 327 g
3 Denahi H 21:20 294 g
4 Nita T 21:30 192 g
5 Koda H 21:36 186 g
6 Atka H 21:46 151 g
7 Anja T 21:59 312 g
8 Katja T 22:29 236 g
9 Hannah T 23:01 312 g
10 Sitka H 23:44 257 g
       
       

 

 
24 oktober.

Så er første portræt af hvalpene her....

   
 
21 oktober.

Super dejlige nyheder, den 19 oktober fik Kia 10 smukke hvalpe, 5 tæver og 5 hanner. Den bedste fordeling man kan ønske sig.

Det var hårdt for Kia, det tog lang tid inden første hvalp kom, så vi nåede også lige en tur til dyrlægen for at tjekke hende. Vi valgte dog at se tiden lidt mere an, så vi ikke skulle have kejsersnit. Heldigvis for det, da Kia fik fødselen i gang selv.  De første 7 hvalpe blev født på 1 time og alle 10 kom til verden på bare 2 timer og 45 min. En meget hurtig fødsel, uha det var svært at følge med.

Kia og hvalpene har det godt.

 
15 oktober.

Det går godt med Kia, hun bliver stor og har taget 6 kg. på.

Hvis I ønsker at kontakte mig, så har jeg fået NY mailadresse....  kennelrednose@gmail.com

eller på tlf. +45  53252655

 

 
13 oktober.

Tiden går og Kia bliver dejlig stor og rund. Hun er nu noget besværet af sin vægt, men er stadig glad og utrolig meget kælen.

Vi ser frem til om en uge, hvor vi forventer at Kia´s  hvalpe kommer til verden.

 
 
1 oktober.

Spændende hvor mange hvalpe der gemmer sig i Kia´s mave....  dyrlægen mener mange!!! 

Kia er i dag blevet vejet og har taget 3 kg på.

 
19 september.

Spændende tid vi går i møde. Kia kom i løbetid før end beregnet og er blevet parret med Snoddas. Alt gik fint, de kunne lide hinanden og havde to fine parringer.  Mandag den 17 september var jeg til scanning med Kia og vi små mange fine små bobler i hendes mave!

Disse hvalpe er efter to meget arbejdsivrige forældre og vil blive solgt til familier som virkelig vil arbejde med deres Toller. Læser du/I dette og vil høre mere omkring denne kombination så ring eller send mig en mail.

mobil: 53252655  mail:   kennel_rednose@hotmail.com

 

 

Lidt billeder fra besøget hos Snoddas.

Fart over feltet....
 

Kia

Kia er en fantastisk hund at arbejde med, hun har et drive og en glæde som smitter, jeg kan slet ikke lade være med at træne hende, jeg kan blive hel "høj" af det.

Jeg træner meget lydighed, da det er mit speciale, men jeg må sige, at med Kia er jeg kommet til at elske at træne jagt. Vi er gået langsomt frem, da jeg hele tiden har været bevidst om at jeg ikke ønskede lyd i Kia. Hun er ikke total lydløs, der kan godt komme små lyde en gang i mellem, det arbejder vi med, fordi hun ved godt, at de små glædes piben ikke må være der.

Kia´s hvalpe bliver kun solgt til familier som virkelig ønsker at arbejde med deres hund, da jeg ved at dette kuld vil blive meget aktive hvalpe med et stort drive.

Snoddas

Snoddas har 4 dejlige kuld, hvor jeg har set flere af hvalpene, han giver rigtig gode gener fra sig. Han er en meget fin gentleman som tager en med storm. Da jeg besøgte ham og hans familie, blev jeg modtaget af en glad logrende hund som bestemt var meget tiltalende. Jeg fik set Snoddas arbejde og den energi og interesse han yder var helt fantastisk. Han lever for at arbejde og alt andet er lige meget når "mor" står og vifter med et stykke vildt.

Han er familiens første hund, og har prøvet lidt af hvert. Han er lige glad med hvad han skal arbejde med bare der skal laves noget.

 

 

Mariendals Red Nose Turbo Kiara

Vægt: 15,8 kg.

Højde: 47 cm.

HD/AD: status B/0

PRA: status B

CEA: status A

Øjenlysning: uden anmærkning

 

Lönnlövets Snoddas

Vægt: 19 kg.

Højde: 49 cm.

HD/AD: status B/0

PRA: status A

CEA: status A

Øjenlysning: uden anmærkning.

 

RESULTATER

udstilling: exelent med CK

Lydighed:  DKLPCH

2. præmiering i Eliteklasse

Jagt: 53 point i WT

DRK C prøve  2. præmiering

RESULTATER

udstilling: exelent med CERT

Gennemført mentalbeskrivelse godkendt skud.

Lydighed: 1. præmie i klasse 1

Jagt: 1 pris begynderklasse retrieverprøve

1. pris begynderklasse tollingprøve

3. pris åbenklasse tollingprøve

77 point på WT

Vildtsporchampion

2 pinne i springklasse 1 (agility)

 

Billeder af Kia Billeder af Snoddas